Onze Producten

ALLEMAAL VERSCHILLEND, IEDER UNIEK!
Dromen, Ontwikkelen en Succesvol zijn… samen.

Zijn de drie belangrijkste redenen waarom ‘s werelds beste kappers bewust kiezen voor L’Oréal Professionnel en haar producten. Naast de beste verzorgingsproducten , hebben wij ook een riante keus aan stylingsproducten die wij totaal aan passen op uw haar. Daarnaast heeft L’Oréal Professionnel een uitgebreide kleur collectie, spoeling en een permanente haarverf of verf op oliebasis wij hebben t allemaal.

Ieder haar is anders en samen met u kijken wij wat t beste bij u past.

Al de kleuren van L’Oréall Professionnel beschikken over Twee werkzame bestandsdelen (Incell en Ionen-G) beschermen en versterken het haar van binnenuit zodat het zachter aanvoelt en makkelijk doorkambaar wordt.

L’Oréal Professionnel en Kitty’s Kapsalon hebben een gemeenschappelijk belang, namelijk dat vrouwen niet alleen allemaal verschillend zijn, maar ook allemaal uniek. Dit is ook de reden dat de filosofie van L’Oréal Professionnel is: “Allemaal verschillend, ieder uniek”.

Als internationaal trendsetter op het gebied van mode, voorziet L’Oréal Professionnel de beste kappers en de meest getalenteerde kleurspecialisten van producten waarmee zij hun creativiteit optimaal kunnen ontwikkelen en toepassen.

Kom vrijblijvend langs voor advies. Wij kijken naar u uit.

De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal door een fabriek geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van onze hairextensions.

De kleuring:

De haren worden op natuurlijke wijze ontkleurd, door een eigen gepatenteerd systeem, waarbij geen schadelijke en/of chemische stoffen worden gebruikt. Voor de blonde haren geldt dat deze, in een proces van 3 weken, op zeer zorgvuldige en milde wijze worden ontdaan van hun natuurlijke donkere kleur. Hierdoor behouden ook de blonde kleuren hun kracht en vitaliteit zonder dat de buitenste schubbenlaag en de cortex van het haar zullen beschadigen. U kunt dit terug zien aan onze mooie volle blonde kleuren die niet grijs of grauw uit zullen slaan. Het omvormen Ook het omvormen van het haar gebeurt op zeer meer milde wijze, zonder enige toevoeging van schadelijke en/of chemische stoffen.

Het Indiase haar heeft van nature een mooie volle slag in de punten net als onze Body wavy textuur. Om het haar meer te krullen, of juist gladder te maken, gebruiken wij een eigen hete stoom methode. Deze methode zorgt ervoor dat de haren veilig zonder permanentvloeistof in een andere textuur worden gebracht zonder de schubbenlaag en de cortex te beschadigen.

Remy gesorteerd:

De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten. Zoals eerder vermeld selecteert onze fabriek de haren zelf. Er wordt voor de verwerking dan ook uitsluitend rauw haar ingekocht dat nog origineel gebundeld is als reeds afgeknipte paardenstaart.

Zo weet onze fabriek zeker dat het haren nog Remy gesorteerd is en niet zijn gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag misschien de verkeerde kant op ligt. Double drawn gesorteerd Naast Remy is ons haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen. De punten van onze haren zijn in de onderste 4cm zorgvuldig door onze fabriek reeds voor u voorgesneden, dit heeft als voordeel dat u bij het plaatsen van het haar direct een mooi resultaat heeft en nauwelijks hoeft te knippen en/of snijden indien u dit niet wenst.