Welkom bij de nagelstudio

Mag ik me even voorstellen, ik ben Melissa 30 jaar oud en heb 2 schatten van kinderen. Mijn grootste passie is het maken van mooie nagels. Als bevlogen nagelstyliste hecht ik veel waarde aan een professionele werkomgeving. Als mens waardeer ik een persoonlijke en informele omgang met klanten in een warme en gezellige ambiance. Kitty’s Hair & Beauty te Maassen bood de perfecte balans tussen al deze factoren.

Sinds 3 jaar is mijn professionele nagelstudio in Kitty’s Hair & Beauty salon aan het Harmonieplein 47 te Maarssen en bedien ik met veel plezier klanten uit heel Nederland.

Waarom nagelstudio My Precious Nails?

Wellicht staat u er niet altijd bij stil, maar uw nagels en handen zijn uw visitekaartje.

>>First impressions can only be made once!<<

Met mijn nagelstudio My Precious Nails zijn verzorgde [kunst] nagels en handen nu binnen ieders handbereik. Natuurlijk en fris, vrolijk en speels, uitdagend en spannend of juist elegant en gracieus, de nagelstudio van My Precious Nails biedt bij uw unieke persoonlijkheid!

Meer informatie of een afspraak?

Ontdek de specialistes van My Precious Nails! Neemt u dan gerust contact op mer Melissa Prestifilippo via telefoonnummer 06-11161690 of via mail naar info@mypreciousnails.nl.

Wij attenderen u er vriendelijk op dat wij wegens drukte in onze nagelstudio te Maarssen in principe enkel op basis van een afspraak werken, maar u bent altijd van harte welkom om te informeren naar de mogelijkheden die ik u kan bieden!

Wij zijn van Maandag tot Zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 21.00